Kategóriák
Ön itt jár: Kezdőlap > Opalescence Endo készlet 35% 2x1,2 ml+ 20 db végződés
Kosár
0 árucikk
Elérhetőségek

Cím:

Sanitaria Kft.
1024 Budapest,
​Rómer Flóris u. 34.

Tel.:

(+36-1) 336-0884
(+36-1) 315-0844

Fax:

(+36-1) 336-0860

E-mail:

shop@sanitaria.hu

Gyártók
Hírlevél

Opalescence Endo készlet 35% 2x1,2 ml+ 20 db végződés

Opalescence Endo készlet 35% 2x1,2 ml+ 20 db végződés Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
27.995 Ft (22.043 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 168-UP-1270
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Ultradent Products

2 x 1,2 ml Opalescence Endo fecskendő, 20 db fecskendő végződés

Felhívjuk figyelmét, hogy a módosított 40/2001. (XI. 23.) EüM rendelet értelmében fogfehérítő termékek csak fogorvosok számára értékesíthetők.

Menny.:

Rendelői fehérítő a gyökérkezelt fogak belső fehérítéséhez

  • 35% hidrogén-peroxid tartalmú paszta
  • Fecskendős kiszerelésű, azonnal felhasználható
  • Sűrű konzisztenciája miatt behelyezése és lezárása egyszerű
  • Gazdaságos és időtakarékos módszer

A gyökérkezelt fog pulpakamrájának megnyitását követően a gyökértömésből kb. 1-2mm-t el kell eltávolítani a zománc-cement határ alatt. Egy vékony réteg glassionomer alap behelyezése után kell az üreget megtölteni a fehérítő anyaggal. A nyílás lezárására ideiglenes tömőanyag javasolt (pld: UltraTemp). A tömőanyagfelesleg vattagombóccal könnyen lesimítható. Az Opalescence Endo-t a legtöbb esetben elegendő 1-3 napig a fogban hagyni. Szükség esetén a kezelés megismételhető. A fehérítés befejezése után ajánlott kb. két hetet várni a végső helyreállítással.

Az Opalescence Endo előnyei más tipusú, nem előre összekevert fehérítő anyagokkal szemben. A gyökérkezelt fogak belső fehérítéséhez gyakran használják a nátrium–perborát por vízzel-, vagy hidrogén-peroxiddal való összekeverésével nyert pasztát.

Miért előnyösebb az Opalescence Endo?

  • Az összekeverést igénylő anyagok behelyezése a nyílásba jóval bonyolultabb egy spatulával, mint az Endo esetén közvetlenül a fecskendőböl.
  • Az utólag összekevert anyagok konzisztenciája általában lágy, így hermetikus lezárásuk nehezebb. Az Endo-t sűrű állagának köszönhetően mind behelyezni-, mind pedig lezárni jóval egyszerűbb.
  • A helyben összekevert anyagoknál gyakorlatilag nem biztosítható a standard hatóanyag koncentráció - így az egyforma hatásfok sem. Emiatt néha többször meg kell ismételni a kezelést.
  • Az Opalescence Endo állandó hatóanyag koncentrációjával mindig biztosítja a hatékony fehérítőhatást, átlagosan 1-3 nap alatt.

Fontos! Mivel az Opalescence Endo gyorsan fejti ki a hatását, érdemes a kezelést a hét első napjaira időzíteni, és a pácienst 1-2 nap múlva visszarendelni kontrollra.Így elkerülhető a kezelt fog esetleges túlfehérítése a szomszédos fogakhoz képest.