Kategóriák
Ön itt jár: Kezdőlap > My White Evolution 4
Kosár
0 árucikk
Elérhetőségek

Cím:

Sanitaria Kft.
1024 Budapest,
​Rómer Flóris u. 34.

Tel.:

(+36-1) 336-0884
(+36-1) 315-0844

Fax:

(+36-1) 336-0860

E-mail:

shop@sanitaria.hu

Gyártók
Hírlevél
Legutóbb nézettek

My White Evolution 4

My White Evolution 4 Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
40.000 Ft (31.496 Ft + ÁFA)
Cikkszám: BEY-MYW004
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: My Med Kft.

BEVEZTÉSI AKCIÓ!

A My White Evolution egy fogorvosi rendelőkben alkalmazott, kizárólag fogszakorvosok által használandó, professzionális rendszer olyan fogak fehérítésére, amelyekre a belső elszíneződés a jellemző. A megoldás vitális és nem vitális fogak esetében egyaránt használható.

A csomag tartalma: 
• 4 db, a készítmény megfelelő dózisával előzetesen feltöltött, 5 ml, 38%-os hidrogén-peroxidot tartalmazó My White Activator ampulla.
• 4 db tartály, ami egyenként 1,6 gr (poralakú) My White Base készítményt tartalmaz.
• 1 fecskendő, benne 3,5 gr fénykezeléses fogínyvédelmet biztosító My White Mask készítmény.
• 4 db fémhegy.
• 4 db spatula.
• 4 db pácienskártya.

www.my-white.eu

Használati útmutató letöltés.

Menny.:

A My White Evolution egyetlen vagy több elszíneződött, esetleg gyökérkezelt fog fehérítésére egyaránt alkalmas. Az elszíneződés oka lehet a gyógyszerek szedése, fluorózis, az ételek okozta elszíneződés, valamint az öregedés.

A My White Evolution tulajdonképpen egy hidrogén-peroxid (38%) alapú gél, ami két különálló részben áll rendelkezésre: a kifejezetten elegáns, a készítmény megfelelő dózisával előzetesen feltöltött, vékony műanyaghengerben lévő, Activator (folyadék), valamint a műanyagtartályban tárolt Base (por), amelyek nagyon könnyen elkeverednek egymással, így egy gyors eljárással előállítható a fehérítő gél.

A Base alkotórész, ez a speciális por lehetővé teszi a fogorvos számára a standard polimerizációs lámpa vagy fogfehérítő lámpa alkalmazását a fehérítési folyamat kezdetén. Szintén ennek a speciális pornak köszönhetően az aktív gél színe változásra képes, ami jelzi a fogorvos számára, hogy mikor aktív és működik a gél a fehérítési folyamat során, illetve mikor fejeződik be a folyamat.

Más szavakkal, mutatja, hogy az oxigéngyökök felszabadulása mikor indítja be az oxidációs folyamatot a fogzománcon, majd mikor merül ki az anyag.

Az Activator alkotóelem egy reakcióképes folyadék, ami hosszúkás műanyaghengerben található. Ez rendkívüli módon megkönnyíti az anyag kezelését és felhasználását a gél elkészítése során. Ráadásul így tökéletesen elkerülhető a folyadékszivárgás a szállítás vagy a fogorvosi rendelőkben való tárolás során.

A My Whyte Evolution rendszer egy másik fontos jellemzője a fehérítési idő radikális mértékű lerövidülése. Egyetlen beteg esetében a protokoll szerinti teljes megvilágítási idő nem haladja meg a 12–18 percet (4 vagy 6 lépés, egyenként 3 perc időtartamban). Mivel a fogfehérítési eljárás valóban gyors, a fogzománc nem demineralizálódik, vagyis nem vezet a fogfehérítési eljárások legáltaláno-
sabb mellékhatásához, nem merül fel érzékenység.

Az Evolution készlet tartalma:


• Tartály 1,6 gr (poralakú) My White Base készítménnyel


• A készítmény megfelelő dózisával előzetesen feltöltött, 5 ml, 38%-os hidrogén-peroxidot tartalmazó My White Activator.


• Fém végződések


• Spatula


• Pácienskártya

 

VIDEÓK

Evolution fehérítési protokoll

My White App Pro

A My White App PRO egy egyszerűen használható mobilapplikáció elegáns kialakítással és intuitív képernyőkkel.

Ez a My Med által kifejlesztett, fontos eszköz segítséget nyújt az orvosoknak és egészségügyi szakembereknek az esetek dokumentálásában és a klinikai nyilvántartásban.

A mobilalkalmazás lehetővé teszi, hogy a feltöltő injekció beadását követően az orvosok azonnal elküldjék a páciensnek a kezelés előtti és utáni fényképeit a beavatkozást követő időszakra vonatkozó összes javaslattal együtt. Továbbá az orvos könnyedén kinyomtathatja a páciens beleegyező nyilatkozatát, amin ki kell tölteni a páciens kórtörténetét, illetve azt a klinikai kartotékokhoz alá kell írni.