Kategóriák
Ön itt jár: Kezdőlap > AKCIÓ! - Fogkefe VITIS medium access (kisfejű) 6+1
Kosár
0 árucikk
Elérhetőségek

Cím:

Sanitaria Kft.
1024 Budapest,
​Rómer Flóris u. 34.

Tel.:

(+36-1) 336-0884
(+36-1) 315-0844

Fax:

(+36-1) 336-0860

E-mail:

shop@sanitaria.hu

Gyártók
Hírlevél

AKCIÓ! - Fogkefe VITIS medium access (kisfejű) 6+1

AKCIÓ! - Fogkefe VITIS medium access (kisfejű) 6+1 Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
6.960 Ft (5.480 Ft + ÁFA)
Cikkszám: akc-238-5212950-6+1
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Dentaid

6 db VITIS Medium Access (kisfejű) fogkefe vásárlása esetén

+AJÁNDÉK

1 db VITIS Medium Access (kisfejű) fogkefe

Menny.:

Kicsi, közepesen erős fogkefe fejjel. Mindennapos használatra.

VITIS fogkefék jellemző tulajdonságai

Vitis Access Hard, Medium and Soft

Főbb jellemzők:

• Kicsi fogkefefej
• Normál sörte átmérõ
• Hullámos profil
• Ideális kis szájméret esetében
• Kevésbé ingerlõ

 

A VITIS az olyan fogkefék legszélesebb és legspecializáltabb kínálatát vonultatja fel, amelyek mindenfajta szájüreg típusban, minden egyes pillanatban a legjobban alkalmazkodnak.
Minden egyes VITIS fogkefe kialakítása, alakja, mérete és a sörtéinek erőssége az a tulajdonság, amely a leginkább testreszabhatóvá és hatékony eszközzé teszi őket a különböző szájtípusokkal rendelkezők számára.

• Maximális minőség
• Tökéletes ergonómia
• Optimális design
• Maximális higiénia és ápolás
• Nagyfokú védelem

Fogkefe fej
A VITIS fogkefe fejek lekerekített formája és mérete optimális fogmosási technikát tesz  lehetővé, még a nehezen elérhető helyeken is. Kétféle méretben: standard és kicsi.

Monotip
egy olyan terület a VITIS fogkefe fejen, amelyet a leginkább ellenálló bakteriális plakkok struktúrájának szétzúzására terveztek.

Sörték
A VITIS fogkefe fejek sörtéit kiváló minőségű Tynex® rostokból készítik: minimalizálják a nedvesség visszatartását és megelőzik a baktériumok elszaporodását. A sörték lekerekített  végződései ápolják és védik mind a zománcot, mind pedig a fogínyt. A sörtéket a közepükön meghajtják és egy fémszál-lal rögzítik a fejbe, ezzel akadályozva meg a sörték kihullását. A sörték kialakítása hullámos - követve a fogíny kontúrját, biztosítva a jobb elérhetőséget az interdentális helyeken - vagy egyenes, az adott egyedi igényeknek megfelelően.

Védőkupak
Úttörő a piacon. Úgy lett kialakítva, hogy a kupak felhelyezésekor a sörték nem érnek hozzá a kupak belső falához, így a száradás alatt a baktériumszám nem növekszik, valamint  higiénikus állapotban tárolhatjuk azt.

Nyél
A VITIS fogkefe nyelek hajlékonyak és anatómiailag alakították ki őket. A markolat bordázott, így téve felhasználóbarátabbá és csúszásmentessé a nyelet.

Fogkefe nyak
egy hosszú, vékony rész, mellyel a fogkefe fej a nyélhez csatlakozik. Jelentősége abban áll, hogy megkönnyítik a nehezebben elérhető részekhez is a hozzáférést, mivel a kívánt mérté-
kig hajlíthatóak.